Els bombers donen per controlat l’incendi a la Terra Alta

Segons el cos d'Agents Rurals, ha cremat una superfície de 75 hectàrees, 63,27 a territori català

L'incendi forestal de la Pobla de Massaluca (Terra Alta)
L'incendi forestal de la Pobla de Massaluca (Terra Alta)

L'incendi forestal de la Pobla de Massaluca (Terra Alta)

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat aquest matí l’incendi entre la Pobla de Massaluca (Terra Alta) i el municipi de Faió (a l’Aragó), el qual ha cremat una superfície de 75 hectàrees, 63,27 a territori català, segons els Agents Rurals.

Durant la nit hi han treballat 100 bombers de la Generalitat i 18 de l’Aragó, després que la darrera hora de dijous es pogués estabilitzar l’incendi, i aquest matí es manté un dispositiu d’11 camions d’aigua i 5 vehicles lleugers de coordinació i comandament “per fer tasques d’inspecció i revisió del perímetre”. Segons han informat els Bombers, també hi ha disponible un helicòpter bombarder per si calgués la seva actuació.

La circulació a la TV-7411 s’ha tornat a obrir, però es manté el tall de la TV-7231, a la Pobla de Massaluca, per dur a terme tasques de neteja de la via. Les persones que van ser desallotjades preventivament, ja han pogut tornar als seus domicilis.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.