Iniesta, Xavi i Suárez se’n van anar amb el president a la foto

Leo Messi no va voler fotografiar-se amb ningú que no fos de la seva plena confiança

Leo Messi en el seu adéu al Barça
Leo Messi en el seu adéu al Barça

El vestuari del primer equip ha quedat tocat, sobretot en la seva relació amb el president. La fredor amb què Leo Messi es va acomiadar de Joan Laporta va ser una mostra evident de desconfiança i de decepció que la plantilla va poder comprovar.

No va ser casualitat que Messi s’acomiadés sol. Fins ara, tots els futbolistes que s’havien volgut acomiadar amb un acte protocol·lari i al seu gust ho havien fet, com Iniesta, Xavi o el mateix Luis Suárez, amb el president del club al seu costat, en aquest cas amb Josep Maria Bartomeu, en l’època de la difícil -encara pendent i tan temuda- transició del millor equip de futbol de tots els temps.

Inevitablement, cada vegada que un dels grans se n’ha anat els barcelonistes han plorat per dins i per fora. En aquesta foto, encara que dolorosa i trista, sempre havia estat el president del FC Barcelona com era, d’altra banda, institucionalment necessari.

Leo Messi no va voler a ningú a la foto que no fossin jugadors, excompanys i personal del club de la seva plena confiança, gent del vestuari. Fins a l’extrem que el mateix departament de comunicació del club es va veure desplaçat per exprés desig de Leo, que va exigir la coordinació de l’anterior responsable de premsa del primer equip, José Manuel Lázaro.

Tampoc va assistir el pare de Leo, Jorge Messi, que se les va tenir amb Rafael Yuste i amb el mateix Laporta després de comprovar que havia estat la víctima d’un joc d’interessos i que, en el fons, l’interès de Joan Laporta a renovar-lo havia estat sobretot electoral. Posteriorment, quan ha vist que hi havia problemes de veritat no ha pogut fer-los front. Problemes que se sabien quan va començar la campanya, voluntàriament ignorats per un president que tampoc ha estat a la foto final, desplaçat pel mateix Messi.

(Visited 245 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Feu un comentari