Messi: “No sé si el Barça ha fet tot el possible, jo sí que ho he fet tot”

El jugador, molt emocionat, reconeix que marxa del Barça a contracor: "No estava preparat per marxar"

Messi, emocionat, en el seu adéu

“No estava preparat per marxar del Barça”, ha estat una de les primeres idees que ha llançat Leo Messi en el seu comiat com a jugador del FC Barcelona. Ho ha fet amb petits retrets i entre llàgrimes. “No sé si el Barça ha fet tot el possible, jo sí”, ha apuntat. El crac argentí no ha revelat on jugarà la temporada vinent, tot i que tot apunta que serà el PSG.

Messi, que estava molt emocionat, ha dirigit unes paraules abans de les preguntes dels periodistes. Ha assegurat que era molt difícil per a ell, que no estava preparat i que està “bloquejat”. “Aquest any estava convençut que continuaria aquí, a la nostra casa, i seguir gaudint de la nostra vida aquí a Barcelona. Però avui em toca acomiadar-me de tot això, després de 21 anys”, ha dit. I ha afegit: “Marxo amb tres nens catalans. Tornarem, així els hi he promès als meus fills”.

Un cop han finalitzat les seves paraules, els presents li han dedicat un gran aplaudiment. A la roda de premsa hi havia la seva família i els seus companys de la primera plantilla del Barça, així com alguns directius com Joan Laporta.

L’argentí ha trencat el seu silenci hores abans del partit del Barça contra la Juventus al Trofeu Joan Gamper. Aquesta ha estat la seva primera aparició pública després que el Barça comuniqués que no el renovaria.

(Visited 177 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari