Covid-19: Baixen els ingressos a planta però augmenta la pressió a les UCI

La velocitat de transmissió i el risc de rebrot continuen a la baixa, mentre que l'edat mitjana dels nous positius augmenta lleugerament

UCI de l'Hospital Clínic de Barcelona
UCI de l'Hospital Clínic de Barcelona

Imatge d'arxiu de l'UCI de l'Hospital Clínic de Barcelona

La tendència a la baixa que mostren els indicadors epidemiològics no repercuteix encara en els hospitals catalans, on durant les darreres 24 hores, tot i baixar els ingressos a planta, han augmentat el nombre de pacients a les unitats de cures intensives (UCI). El Departament de Salut ha informat aquest dimarts de 2.226 persones hospitalitzades -66 menys que aquest dilluns-, de les quals 589 es troben a les UCI -12 més-.

Les darreres 24 hores s’han registrat 3.478 nous contagis de covid-19, sumant un total de 909.447 positius des que va començar la pandèmia. L’edat mitjana dels nous positius continua pujant i és de 34,4, mentre que, pel que fa a les defuncions, Salut ha notificat 28 més, fet que eleva el nombre de morts registrades a Catalunya els darrers set dies a 242.

La velocitat de transmissió (Rt) segueix a la baixa i es situa en 0,75, mentre que el risc de rebrot (EPG) disminueix 44 punts i és de 627. Des d’aquest dilluns a Catalunya s’han posat 41.159 dosis -21.955 primeres i 19.204 segones), i 4.568.785 catalans ja han rebut la pauta de vacunació completa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.