Incendi al massís del Montgrí

45 dotacions terrestres i 12 d'aèries treballen per extingir el foc, que de moment afecta unes 20 hectàrees

Els Bombers treballen des d’aquest dijous a les sis de la tarda en un incendi al massís del Montgrí, a la comarca del Baix Empordà, que de moment afecta unes 20 hectàrees en una zona boscosa no habitada.

45 dotacions terrestres i 12 mitjans aeris dels Bombers estan desplaçats al lloc on crema el foc. Els mossos han demanat que ningú s’apropi a la zona i controlen l’accés a les urbanitzacions Torre Gran, Torre Vella i Les Dunes. De moment, no ha calgut fer cap evacuació ni cap tall de carretera.

Els Bombers treballen en una àrea d’unes 20 hectàrees, i han pogut ancorar el flanc dret en alguns punts de la pista forestal de la Casa de la Guarda. En aquesta zona s’estan concentrant els màxims esforços dels Bombers, ja que el vent de sud-oest podria empènyer l’incendi per aquí al llarg de la pròxima nit i matinada. Pel que fa al flanc esquerre, avança lentament cap a la zona de Puig Roig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides