Rectificació de Jaume Roures

Reproduïm el burofax que ha enviat Jaume Roures, fundador i directiu de Mediapro: 

“A la vista de les afirmacions contingudes en l’article publicat en el diari digital EL TRIANGLE el passat 9 de juliol del 2021, titulat “Per què Roures li posa caducitat a l’aval de Joan Laporta”, on s’afirma que el Sr. Roures està relacionat amb Àngel Riudalbàs, exerceixo el meu dret reconegut en la Llei Orgànica 2/1984, de 26 de març, reguladora del Dret de Rectificació, manifestant el següent:

El Sr. Roures no coneix ni té cap contacte de cap mena amb el Sr. Riudalbàs. És doncs fals que el Sr. Riudalbàs formi part del cercle del Sr. Roures, ni tampoc és cert que el Sr. Riudalbàs representi al Sr. Roures a la junta del FCB”. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides