El Govern amplia a 165 les ciutats on demana aplicar el toc de queda

De l'actual llista surten 16 municipis i n'entren 20, però la mesura haurà de tornar a ser avalada pel TSJC

El govern amplia la llista de municipis on vol aplicar el toc de queda. A partir del cap de setmana vinent, l’executiu proposa prorrogar aquesta mesura set dies més per 165 municipis, que suposen el 81,3% de la població. Ho ha anunciat la portaveu del govern, Patrícia Plaja, en la roda de premsa posterior al consell.

Respecte al que ara és vigent surten 16 municipis i n’entren 20. Entre les principals novetats destaca la incorporació de Lleida, l’única capital de demarcació que se’n salvava, i altres capitals de comarca com Igualada (Anoia), el Vendrell (Baix Penedès), la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà), Tàrrega (Urgell) i Mollerussa (Pla d’Urgell).

Solsona, en canvi, surt de la nova petició del govern, que, com ja va passar la setmana passada, l’haurà de validar el TSJC.

Per primera vegada, a més, hi entren municipis de l’Alt Empordà. En concret, Roses i Vilafant. I també s’hi incorporen l’Ametlla de Mar, Gelida, Maçanet de la Selva, Mont-roig del Camp, Sallent, Salt, Santa Maria de Palautordera, Torroella de Montgrí i Ulldecona.

Vilassar de Dalt, Cabrils i Olesa de Montserrat, que fins ara hi eren com a municipi limítrof, ara apareixen a la llista pel risc.

En canvi, en surten Abrera, Alpicat, Altafulla, Anglès, Centelles, Deltebre, Esparreguera, la Garriga, L’Ametlla del Vallès, Sant Celoni, Sant Hilari Sacalm, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Margarida i els Monjos, Solsona i Vilanova del Camí.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.