Quant cobrarà Albert Sánchez Piñol per la seva propera col•laboració amb la CCMA?

Albert Sánchez Piñol, presentant el seu darrer llibre al programa 'Tot es mou', de TV3, el 16 de febrer

39.600 euros. Així consta al portal de la Transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El contracte entre la CCMA i Albert Sánchez Piñol porta data del 22 d’abril i és pel concepte de “confecció d’escaletes, textos o guions. La realització d’una sèrie de guions per poder fer una obra dramàtica de ficció titulada LA TORRE’. El contracte té una durada de sis mesos. Aquesta obra s’emetrà per Catalunya Ràdio i els mitjans digitals de la CCMA.

És el primer cop que Sánchez Piñol firma un contracte amb la CCMA. Llicenciat en Antropologia, va saltar a la fama el 2002 quan va publicar el llibre ‘La pell freda’, que va ser traduït a 37 idiomes. Deu anys després, va publicar ‘Victus’, que narra la història i memòries de Martí Zuviría, que va ser ajudant d’Antoni de Villarroel durant la Guerra de Successió. Se’n van vendre més de 200.000 exemplars i va tenir una seqüela: ‘Vae Victus’.

L’últim llibre que ha publicat és “Les estructures elementals de la narrativa” (Editorial Campana). Hi explica com s’han escrit les grans històries de la literatura i perquè han captivat milions de lectors.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quant cobrarà Albert Sánchez Piñol per la seva propera col•laboració amb la CCMA?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.