Quan i on li ha près el pèl Vicent Sanchis a Francesc de Dalmases?

Francesc de Dalmases, a la comssió de control de la CCMA del 2 de juliol

El divendres 2 de juliol, a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al Parlament. Francesc de Dalmases, diputat de JxCat, va recriminar al director de TV3, Vicent Sanchis, la informació que va fer el Telenotícies vespre del 24 de juny sobre la diada castellera de Valls. Hi va trobar a faltar que el periodista que n’informava expliqués que Josep Rull, un dels independentistes recentment indultats, havia seguit la jornada des del balcó de l’Ajuntament i que, segons ell, “va ser un fet emocionant, amb un aplaudiment llarg de més de dos minuts”. “Sabem que els han arribat queixes”, va afegir.

Sanchis li va respondre que “clar que ens han arribat queixes: la primera la va fer vostè a través d‘un tuit seu, d’altres van retuitejar”. Dalmases va respondre amb un somriure incòmode però no va aprofitar el torn de rèplica per mirar de dissimular el seu ridícul.

El director de TV3 va aprofitar per dir que fets com aquests demostren que la televisió que dirigeix és imparcial. “Si fóssim una màquina d’agitació i propaganda com diuen alguns seríem desastrosos”, va dir, ja que, segons ell, era una bona ocasió per sumar-se a la causa dels independentistes que han estat a la presó. Amb tot, va acabar dient que la propera vegada que es produeixi una situació similar faran una segona peça per recollir el fet que va emocionar a Dalmases.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Quan i on li ha près el pèl Vicent Sanchis a Francesc de Dalmases?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides