Quin ‘indepe’ vol portar Junqueras a judici?

Mark Serra
Mark Serra

Mark Serra, l’activista independentista que va deixar la militància de JxCat fa tres mesos després d’haver renunciat -indignat- a ocupar un lloc testimonial a la llista d’aquest partit per Barcelona, és una de les figures mediàtiques la línia dura del procés que més durament ha carregat contra l’acord de govern entre ERC i JxCat.

Aquest cap de setmana, ha reaccionat a l’entrevista concedida a La Vanguardia pel líder d’ERC, Oriol Junqueras, escrivint a Twitter que “ara que t’han alliberat els segrestadors d’una presó en la qual mai haguessis d’haver estat, espero que sigui la República Catalana la que et jutgi per traïdor. A tu i els teus. Començant per l’usurpador de la presidència de Catalunya”.

Amb aquesta darrera etiqueta es refereix al president de la Generalitat, Pere Aragonès, del qual ha dit el nom del porc en aparèixer la foto de la taula compartida a la inauguració del Mobile World Congress per Aragonès, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el rei Felip VI i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

“La taula de la porqueria. Quina pena que no els portin el menjar adobat amb una mica d’arsen… Bé, ara no em surt. Colla de fills de puta miserables tots plegats. I l’Usurpador i la rata que tenim a l’ajuntament en primera fila”, ha escrit Serra, dedicant un insult específic a una altra de les seves dianes predilectes, Ada Colau.

Serra va demanar, sense èxit, que la militància de JxCat tombés l’acord de govern amb ERC, i va afirmar que la direcció del partit havia estafat les bases. No obstant això, ha mantingut el seu suport públic a Carles Puigdemont i Laura Borràs.

Aquest activista va concórrer a les primàries de JxCat, però va renunciar a formar part de la llista electoral del 14-F perquè el van relegar al 75è lloc. Després va marxar queixant-se d’una part de la formació que identifica amb la vella Convergència, i assenyalant sobretot el sector proper a l’exconseller Damià Calvet. Finalment, ha assegurat que, després de militar a ERC, PDECat i JxCat, ara busca un “partit cent per independentista” que defensi la independència unilateral i la lluita al carrer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quin ‘indepe’ vol portar Junqueras a judici?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.