Condemna contra un manifestant dels talls de la Meridiana

Ha estat condemnat a un any i mig de presó per empènyer a un agent dels Mossos d'Esquadra

Tall de la Meridiana

L’Audiència de Barcelona ha confirmat la condemna d’un any i mig de presó imposada a en Marcel, el primer manifestant independentista detingut en els talls de l’avinguda Meridiana de Barcelona contra la sentència del procés.

Segons la sentència, va empènyer un agent i això li va causar una contusió al dit petit de la mà que el va fer estar de baixa uns quants dies. L’abril proppassat, el jutjat penal 16 de Barcelona va condemnar-lo a un any i mig de presó, a pagar 360 euros per un delicte de lesions i a indemnitzar amb 1.350 euros l’agent lesionat. Ara, la secció setena de l’Audiència ha refusat el recurs contra la sentència.

Al judici, celebrat el 2 de març, la fiscalia va demanar dos anys de presó i 600 euros d’indemnització, i l’acusació particular exercida per la Generalitat va sol·licitar una condemna de sis mesos de presó i una indemnització de 5.000 euros.

El noi, militant d’Arran, va negar que empenyés el mosso voluntàriament, i va recordar que ell també va caure a terra. Alerta Solidària i Arran van criticar que el jutjat hagués menystingut la declaració de l’acusat i d’un testimoni amic seu i, en canvi, es refiés tan sols de la versió dels agents. També van criticar el Govern per haver exercit d’acusació particular.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides