Joan Bonanit plega, els talls de la Meridiana continuen

Meridiana Resisteix segueix convocant protestes malgrat la concessió dels indults

Tall de la Meridiana
Tall de la Meridiana

Foto: Meridiana Resisteix

La concessió dels indults per part del Consell de Ministres als dirigents del procés presos marca el punt final de l’acció diària de suport que l’activista independentista Joan Porras, més conegut pel sobrenom Joan Bonanit, realitzava amb un megàfon davant la presó de Lledoners. En canvi, els talls de l’avinguda Meridiana de Barcelona es mantindran, almenys a curt termini, segons han fet córrer els promotors d’aquesta protesta a Twitter.

“Els indults als presos i preses polítiques no reparen la repressió del règim autonomista. Ni tan sols garanteixen cap dret fonamental!”, ha difós Meridiana Resisteix aquest dimecres, l’endemà d’haver organitzat a la confluència de l’avinguda Meridiana de Barcelona amb el passeig de Fabra i Puig una prerevetlla de Sant Joan.

Per aquest dimecres, Meridiana Resisteix ha anunciat l’acció de protesta número 471, a partir de les 19:30 hores, manifestant també que “seguim sense voler normalitzar aquesta situació injusta. No defallim!”.

“Cal tombar el règim! Fins a la llibertat, sempre!”, proclama aquest col·lectiu que ara motiva la protesta d’aquest dimecres adduint que “les clavegueres de l’estat espanyol fan una pudor irrespirable”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides