Puigneró rebutja anar al sopar amb el rei, com li encarrega Aragonès

El vicepresident del Govern havia de representar la Generalitat, però proposa que es "delegui en altres membres"

El conseller Jordi Puigneró, en un Ple del Parlament
El conseller Jordi Puigneró, en un Ple del Parlament

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, s’ha negat a assistir al sopar del Cercle d’Economia on hi haurà el rei Felip VI, tal i com li havia encarregat Pere Aragonès perquè hi representés el Govern. Puigneró havia d’ocupar el lloc del president, que ja havia anunciat que no hi aniria, però finalment també ha rebutjat assistir a l’acte d’aquest dimecres.

La portaveu, Patrícia Plaja, ha explicat que l’encàrrec responia a la voluntat del Govern “d’ocupar tots els espais on els catalans tinguin interessos”, i des de Presidència s’apel·la a la voluntat d’aprofitar la presència d’alts mandataris internacionals. Puigneró proposa a Aragonès que, si ho considera oportú, “delegui en altres membres del Govern”. Ell, en canvi, anirà a la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, “com tenia previst i compromès”.

Tot plegat quan aquest mateix dimarts el Govern ha assegurat que la presència del rei en diferents actes no condicionarà la seva agenda i ha negat que hi hagi un canvi de criteri respecte a l’anterior legislatura, quan es va decidir no anar als actes organitzats per la Casa del Rei, però sí als que organitzessin tercers encara que hi assistís el monarca.

(Visited 129 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari