Salut defensa retirar la mascareta a exteriors i així ho demana a Sanitat

El conseller Josep Maria Argimon entén que ha arribat el moment de modificar el decret que en regula l'ús

Gent passejant amb mascareta

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, s’ha mostrat partidari que la mascareta deixi de ser obligatòria en espais exteriors. “En determinades condicions”, ha matisat el conseller, després de recordar que Catalunya va ser el primer territori que va introduir l’obligatorietat de la mascareta a la via pública, fa pràcticament un any, i que després s’hi van anar afegint altres comunitats autònomes. Per això, ha indicat, ara cal modificar el decret que en regula l’obligatorietat.

“Anar pel carrer sol, amb la bombolla o en grups petits sense mascareta, seria perfecte, normal”, ha afirmat Argimon, que també ha dit que “hem de normalitzar a poc a poc, sense oblidar que la pandèmia no ha acabat”. Les noves variants, especialment la Delta, és l’amenaça que més preocupa en aquests moments a Salut: “És el que ens pot tòrcer el camí”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides