Què farà Joan Ridao aquesta legislatura?

Joan Ridao
Joan Ridao

L’exsecretari general d’ERC Joan Ridao és el nou director de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern, un centre de recerca del Departament de la Presidència de la Generalitat creat a les acaballes del 1984. Ridao substitueix en el càrrec Ferran Requejo.

Durant la darrera legislatura, Ridao havia estat el lletrat major del Parlament de Catalunya fins que, el passat mes de febrer, poc després que Laura Borràs fos elegida presidenta de la cambra, va plegar. Aleshores es va anunciar que tornava a la docència universitària.

Ridao va ser lletrat major des del juliol del 2018, quan va deixar el càrrec Antoni Bayona. L’any 2016, havia obtingut per oposició una plaça com a lletrat de la cambra catalana, una responsabilitat que va estar sota els focus mediàtics, particularment, durant la fase àlgida del procés.

Aquest jurista i exdirigent polític destaca entre les altres figures d’ERC per mantenir un perfil molt allunyat de la línia dura independentista.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.