Vergés: “Esperava poder continuar”

L'exconsellera de Salut lamenta que ERC hagi perdut el Departament i hagi passat a JxCat

“M’esperava poder continuar”. Alba Vergés no amaga la seva decepció per abandonar la conselleria de Salut, de la qual no estava ni molt menys esgotada, diu. “Molta gent em demanava: encara tens energia? I jo deia que sí, perquè tinc equip”.

Davant la pregunta sobre si li sap greu que Esquerra Republicana (ERC) es quedi sense aquest Departament, Vergés ha respost sense dubte que “sí”. La diputada d’ERC al Parlament ha explicat que va ser Pere Aragonès qui li va comunicar la decisió.

Malgrat tot, ha remarcat que està contenta de la formació d’un nou Govern, en el qual no es veia participant en cap altra conselleria. “No imaginava continuar en una altra conselleria que no fos Salut, tampoc ho volia”, ha assegurat l’exconsellera. Això no obstant, en moltes travesses apareixia com a consellera de Feminisme i Igualtat, cartera que finalment ocupa Tània Verge.

D’altra banda, Vergés, política de confiança d’Oriol Junqueras, confirma públicament que es troba còmode tornant als seus orígens: ser una diputada del Parlament de Catalunya. Fonts del seu entorn afirmen, però, que la republicana es mostra decebuda perquè Aragonès no hagi comptat amb ella pel nou Govern.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Vergés: “Esperava poder continuar””

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.