Estrella Damm, al costat de la gastronomia

Al sector cerveser, i a la gastronomia en general, els ha tocat viure temps difícils. Per això, Estrella Damm presenta Xefs, una campanya en la qual la marca i 42 dels seus clients més reconeguts en representació de la nostra gastronomia es comprometen a seguir treballant com ho han fet sempre: apostant per la màxima qualitat, utilitzant les millors matèries primeres, treballant amb productes locals, tenint cura dels petits detalls, estimant l’ofici i innovant. Tota una declaració d’intencions per continuar sent la millor gastronomia del món.

Els germans Roca i Adrià, Dabiz Muñoz, Maca de Castro, Nandu Jubany, Carme Ruscalleda, Paolo Casagrande, Rodrigo de la Calle, Adrián Quetglas o Fina Puigdevall i la seva filla Martina són algunes de les cares conegudes que apareixen a Xefs, els quals no van dubtar ni un segon a posar-se sota les ordres del director de cinema Alberto Rodríguez −i amb Oriol Villar com director creatiu− per representar la nostra gastronomia.

La declaració d’intencions que narra Xefs arranca a elBulli, considerat un dels símbols de la cuina contemporània. Allí, Ferran Adrià i Joan Roca inicien un recorregut per camins de la Costa Brava al qual s’hi aniran sumant fins a 40 professionals de la nostra gastronomia, mentre reflexionen sobre la situació actual i assenten les bases que guiaran els seus propers passos: esforç, dedicació, il·lusió i innovació. Perquè, com bé apunten Joan i Jordi Roca al final de Xefs, “no és només el nostre mitjà de vida, és la nostra manera de viure”.


Compromís compartit

El compromís dels professionals de la gastronomia per seguir apostant sempre per la màxima qualitat, utilitzant les millors matèries primeres, treballant amb productors locals, tenint cura dels petits detalls, estimant l’ofici i innovant és també el compromís d’Estrella Damm.

Fa més de 140 anys que s’elabora seguint la recepta original de 1876, resultat de la combinació de malt d’ordi, arròs mediterrani i llúpol de les millors varietats, 100% ingredients naturals, sense additius ni conservants.

La qualitat dels ingredients i tenir cura dels detalls en tot el procés d’elaboració continuen sent dos dels principals senyals d’identitat d’Estrella Damm, la qual cosa l’ha convertit en una de les cerveses més valorades i reconegudes a nivell mundial. Mostra d’això és que darrerament ha aconseguit la millor puntuació al sabor en la última edició dels Superior Taste Awards, certamen que, per sisè any consecutiu, ha premiat a Estrella Damm amb el seu màxim reconeixement.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.