Puigdemont tem que el marc mental de JxCat faci un tomb

Junt x Catalunya (JxCat) ja no és un cos polític homogeni i cohesionat. La negociació del nou govern  català ha fet aflorar les diferents famílies i estratègies que campen, sense control, dins el partit que lidera des de Brussel·les Carles Puigdemont. I si el temps de la negociació va obrir aquesta guerra interna, els auguris de futur encara la poden intensificar més. Fonts de JxCat asseguren que Puigdemont i els seus fidels estan temorosos, neguitosos i preocupats.

Sospiten que amb el disseny de la seva part del govern que ha fet Jordi Sànchez, el marc mental del partit canviï. I és que tenir consellers i cares visibles de perfil tècnic, poc polític i ideològicament liberals, els pot ancorar cap a la dreta i rebentar el discurs de la unilateralitat, el govern legítim i l’eternitat infinita de Puigdemont. El temps dirà si aquest sector té raó i JxCat fa un viratge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides