Puigdemont tem que el marc mental de JxCat faci un tomb

Junt x Catalunya (JxCat) ja no és un cos polític homogeni i cohesionat. La negociació del nou govern  català ha fet aflorar les diferents famílies i estratègies que campen, sense control, dins el partit que lidera des de Brussel·les Carles Puigdemont. I si el temps de la negociació va obrir aquesta guerra interna, els auguris de futur encara la poden intensificar més. Fonts de JxCat asseguren que Puigdemont i els seus fidels estan temorosos, neguitosos i preocupats.

Sospiten que amb el disseny de la seva part del govern que ha fet Jordi Sànchez, el marc mental del partit canviï. I és que tenir consellers i cares visibles de perfil tècnic, poc polític i ideològicament liberals, els pot ancorar cap a la dreta i rebentar el discurs de la unilateralitat, el govern legítim i l’eternitat infinita de Puigdemont. El temps dirà si aquest sector té raó i JxCat fa un viratge.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.