Els comuns busquen un relleu per a Ada Colau desesperadament

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i líder indiscutible dels comuns, va entrar en política prometent que no estaria mai més de dos mandats al capdavant de l’Ajuntament. Ha mantingut aquesta màxima sempre, i n’ha fet bandera com una part important del seu discurs de regeneració democràtica.

Però el final d’aquest límit s’apropa i a Barcelona en Comú no ho tenen gens bé. No hi ha un relleu clar, potent, una figura que pugui competir veritablement per l’alcaldia i pugui agafar el testimoni de Colau per mantenir l’Ajuntament de Barcelona per a la formació dels comuns.

Davant d’aquest panorama, l’alcaldessa ha insinuat que potser li convindria tornar-se a presentar, i les alarmes s’han disparat. Al partit creuen fermament en el seu lideratge, però molts dirigents entenen que faltar a una promesa com la de no allargar els mandats trenca el seu discurs i minva la seva credibilitat. I actualment busquen de manera desesperada qui podria substituir Ada Colau, qui podria liderar la llista a les municipals i podria fer viable mantenir l’alcaldia de Barcelona per als comuns. “Ens està costant molt trobar relleu, no és gens fàcil”, admet un dirigent de la formació.

(Visited 258 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Els comuns busquen un relleu per a Ada Colau desesperadament”

Feu un comentari