Els comuns busquen un relleu per a Ada Colau desesperadament

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i líder indiscutible dels comuns, va entrar en política prometent que no estaria mai més de dos mandats al capdavant de l’Ajuntament. Ha mantingut aquesta màxima sempre, i n’ha fet bandera com una part important del seu discurs de regeneració democràtica.

Però el final d’aquest límit s’apropa i a Barcelona en Comú no ho tenen gens bé. No hi ha un relleu clar, potent, una figura que pugui competir veritablement per l’alcaldia i pugui agafar el testimoni de Colau per mantenir l’Ajuntament de Barcelona per a la formació dels comuns.

Davant d’aquest panorama, l’alcaldessa ha insinuat que potser li convindria tornar-se a presentar, i les alarmes s’han disparat. Al partit creuen fermament en el seu lideratge, però molts dirigents entenen que faltar a una promesa com la de no allargar els mandats trenca el seu discurs i minva la seva credibilitat. I actualment busquen de manera desesperada qui podria substituir Ada Colau, qui podria liderar la llista a les municipals i podria fer viable mantenir l’alcaldia de Barcelona per als comuns. “Ens està costant molt trobar relleu, no és gens fàcil”, admet un dirigent de la formació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Els comuns busquen un relleu per a Ada Colau desesperadament”

Deixa un comentari

Notícies més llegides