Quin problema té Carlos Carrizosa?

Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa

Carlos Carrizosa cerquen la manera de frenar el degoteig de baixes a Ciutadans, la qual cosa sembla impossible. El cap de files de Cs a Catalunya i persona de la màxima confiança de la líder del partit, Inés Arrimadas, veu que cada dia que passa la seva formació és més irrellevant a Catalunya.

Carrizosa, que tantes lliçons ha donat a altres, es va quedar com a cap del grup i no va fer un pas enrere després de patir la pèrdua de 30 dels 36 diputats que tenien al Parlament, i Ciutadans s’està desintegrant dia a dia amb la marxa de la militància.

Ara, el líder de Cs a Catalunya, que controlava l’organització amb mà de ferro, veu com el grup municipal a l’Ajuntament de Barcelona s’encongeix encara més passant de quatre a tres regidors. La seva portaveu adjunta, Marilén Barceló, ha deixat Ciutadans davant la deriva de la seva formació, i malgrat que ha demanat formar part de Barcelona pel Canvi, la iniciativa política de Manuel Valls i Eva Parera, s’haurà de conformar amb ser l’única integrant dels regidors no adscrits, ja que la secretaria municipal considera que no pot canviar de grup municipal.

Arran de la marxa de Barceló, que és la portaveu de Cs a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el grup de Ciutadans només té tres regidors: Mari Luz Guilarte, Celestino Corbacho i Paco Sierra. Aquest últim, a més, ja comenta pels passadissos de l’Ajuntament que el seu pas per la política està en temps afegit perquè ha trobat feina en un despatx d’advocats, per la qual cosa la seva dedicació a la feina de regidor queda en un segon pla.

Amb la fuga de Barceló de Ciutadans, l’equip de govern municipal, format pels comuns i el PSC, pot trobar un vot als seus projectes, donat que els regidors no adscrits solen ser receptius a les propostes del govern municipal.

Barceló es va llicenciar en Psicologia a la Universitat Ramon Llull. Va ser elegida regidora el 2015 quan va ser la tercera de la llista que va encapçalar Carina Mejías. Amb el fitxatge de Manuel Valls, va retrocedir fins al sisè lloc i va ser la darrera electa de Ciutadans el maig del 2019. Barceló és filla del matador de toros Luis Barceló.

A l’Ajuntament de Barcelona s’espera la marxa imminent de Manuel Valls, el qual deixaria el seu lloc de diputat a Óscar Benítez, que s’integraria al mateix grup que ara forma Valls amb Parera.

Fa només unes setmanes, es va fer públic que Fernando Carrera, el número 9 a la llista de Cs, s’incorporava a l’equip del líder del PSC a Barcelona, Jaume Collboni.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quin problema té Carlos Carrizosa?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.