Esquerra vol que Oriol Junqueras formi part de la taula de diàleg

Els republicans deslliguen els indults amb la negociació i reclamen que es posi "ja" data i hora per a la reunió

Oriol Junqueras

Esquerra Republicana de Catalunya vol que Oriol Junqueras formi part de la taula de diàleg. Així ho ha explicat Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu dels republicans: “És innegable que ens agradaria moltíssim que hi pogués anar, és evident”.

Vilalta també creu que es donen les “condicions” per reprendre la taula de diàleg “com més aviat possible” ara que ja hi ha un nou executiu català en plenitud de funcions.

La secretària general adjunta dels republicans creu que aquest marc de negociació amb l’Estat es pot recuperar abans de l’estiu i independentment de quan es produeixi la decisió sobre els indults als presos polítics.

D’altra banda, Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament, s’ha oposat a la presència de Junqueras a la taula de negociació perquè no forma part del Govern i, en aquest mecanisme, segons ella només hi poden assistir consellers.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides