Desallotgen més de 7.000 persones en festes a Barcelona la passada nit

El front marítim és on es concentra més gent, seguit del Born

Gairebé una setmana després de la fi de l’estat d’alarma, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat durant la nit de divendres a un total de 7.180 persones que feien ‘botellons’ a Barcelona

El segon cap de setmana sense confinament nocturn ha tornat a concentrar nombrosos grups de persones en zones habituals com el Born, algunes platges i el passeig de Lluís Companys de Barcelona. En concret, segons fonts de l’Ajuntament, la màxima concentració de persones s’ha produït a la zona de platges, on han estat desallotjats sense incidents multitud de grups que excedien el màxim de persones permeses i que no portaven mascareta.

Les actuacions policials d’aquesta nit formen part del dispositiu especial que ha preparat el consistori. Paral·lelament, els Mossos han anunciat que tindran una presència “més activa” el cap de setmana en els punts habituals d’aglomeracions.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha fet una crida a la “corresponsabilitat” per evitar aglomeracions com les del cap de setmana passat i ha afegit que és “evident” que es pot sortir, però ha alertat que les mesures per evitar contagis continuen vigents i ho estan “tant a les cinc de la tarda com a les tres de la matinada”.

Des del primer estat d’alarma, que va entrar en vigor el 14 de març del 2020, i fins a la fi del segon, el passat 9 de maig, els mossos i els policies locals han aixecat 445.445 actes, de les quals 170.000 durant el primer estat d’alarma, 242.000 durant el segon i 33.000 en el període entremig.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari