Les UCI sumen nous pacients i agreugen la seva situació crítica

Tant el risc de rebrot com la velocitat de contagi del coronavirus continuen creixent

Augmenten els pacients ingressats a les UCI

La pandèmia del coronavirus ha empitjorat a Catalunya en les últimes 24 hores. En aquest sentit, les UCI, segons les dades facilitades aquest dimecres pel Departament de Salut, han sumat 6 nous pacients i actualment en comptabilitzen un total de 507. La seva situació és alarmant, ja que el govern català considera que a partir dels 500 malalts crítics el sistema sanitari entra en col·lapse. D’altra banda, els hospitals catalans han registrat una davallada de 4 malalts i actualment en registren 1.626.

Pel que fa a la resta d’indicadors de la covid-19, el risc de rebrot, que mesura el creixement potencial de l’epidèmia, ha sumat 5 punts i s’ha situat en els 287. Així mateix, la velocitat de contagi del coronavirus es troba a 1,03 després d’haver sumat una centèsima en les darreres 24 hores. Això vol dir que, de mitjana, 100 persones en contagien a 103 i que el virus continua en fase d’expansió (perquè es troba per sobre d’1).

Al mateix temps, en les últimes hores s’han notificat 1.969 casos i 12 defuncions. Des de l’inici de la pandèmia, s’han comunicat 645.683 contagis i 21.824 morts.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.