L’empresa Bic Graphic anuncia mobilitzacions per evitar un ERO que afecta 52 treballadors

CCOO demana a la direcció de la companyia que retiri l’expedient i que s’assegui a negociar “mesures no traumàtiques” per afrontar “una situació que és conjuntural”

Una pancarta de protesta dels treballadors Bic Graphic
Una pancarta de protesta dels treballadors Bic Graphic

L’empresa Bic Graphic, dedicada a la venta de productes promocionals com bolígrafs o llapis, ha convocat diverses mobilitzacions en els propers dies per evitar que tiri endavant l’ERO que ha presentat la companyia i que afectarà 52 llocs de treball. Bic Graphic vol que les protestes serveixin per denunciar que l’expedient “no està justificat” i per demanar a la direcció de l’empresa que “faci marxa enrere”.

Comissions Obreres ha demanat en un comunicat a la direcció de Bic Graphic que retiri l’expedient i que s’assegui a negociar “mesures no traumàtiques” per afrontar “una situació que és conjuntural” amb l’objectiu de garantir tant els llocs de treball com la viabilitat de la planta.

El comitè d’empresa ha emplaçat els treballadors a concentrar-se els propers 3 divendres a les portes de la fàbrica i a participar d’una jornada de vaga de 24 hores el proper 6 de maig.

(Visited 151 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari