El govern central valora que en les últimes quatre jornades de Lliga hi pugui haver públic als estadis

La segona opció que té sobre la taula l'executiu és implementar aquesta proposta durant els dos darrers caps de setmana del campionat

El Camp Nou
El Camp Nou

El govern central té sobre la taula la possibilitat que hi hagi públic als estadis en les últimes quatre jornades del campionat de Lliga. Segons han avançat la cadena SER i la Cope, aquesta mesura també afectaria a la lliga Endesa de bàsquet.

En cas que el Ministeri de Sanitat validi la proposta, el cap de setmana del 8 i 9 de maig seria el primer en què es permetria l’entrada d’aficionats als estadis de futbol. Això provocaria que duels clau per decidir el campionat de Lliga com el Barça-Atlètic o el Reial Madrid-Sevilla es disputessin entre crits d’animació dels aficionats. Tot i això, si el ministeri no avala el pla, hi ha l’opció que aquesta proposta es posi en marxa durant les dues últimes jornades del torneig.

Per tot això, el govern que lidera Pedro Sánchez està treballant en un protocol que preveu limitacions d’aforament i requisits com que els seguidors que vagin als estadis hagin de ser d’aquella comunitat autònoma.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides