Ciutadans té por de caure en la irrellevància política a Catalunya

Les eleccions del 14 de febrer van deixar Ciutadans (Cs) tremolant. Van passar de ser la primera força del Parlament, amb 36 diputats, a perdre’n 30 i quedar-se amb només sis escons. Per si això no fos prou, cap de les aritmètiques possibles per governar Catalunya passen perquè la formació que lidera Carlos Carrizosa tingui un paper rellevant i influent. Per a acabar-ho d’adobar, la marca a tot l’Estat està en franca davallada, el paperot d’Inés Arrimadas a Madrid va de mal en pitjor, les mocions de censura impulsades van sortir malament i la fuga de militants i dirigents no para.

Amb aquest panorama, la direcció estatal de la formació pressiona la cúpula catalana per por que el partit passi a la irrellevància política justament on va néixer. I a Cs Catalunya només se’ls acudeix convocar constantment la premsa i oferir entrevistes a tort i a dret per no perdre presència mediàtica.

Però a les seves rodes de premsa, on no tenen cap novetat a aportar, acaben per no anar-hi ni els periodistes habituals. L’estratègia no funciona i ja són diversos els dirigents espanyols de Cs que reclamen canvis a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.