El ministre de Justícia nega que la tramitació dels indults vagi amb retard

Campo subratlla que el seu executiu dialogarà amb el futur govern català

Juan Carlos Campo

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha afirmat aquest dijous que la tramitació de les peticions d’indult als presos independentistes no va amb retard.  En una entrevista a Catalunya Ràdio, Campo ha assegurat que segueixen el seu procés “normal”: “Els temps són difícils de calcular, 10 o 14 mesos és un període normal. No anem amb retard, es calcularan moltes coses”. En aquest sentit, ha apuntat que “a uns els semblarà molt, a altres els semblarà poc, però les realitats són les que són.”

Així mateix, el ministre ha recordat que cada indult es tramita per separat i per tant “uns acabaran abans i uns altres després” i “cadascun pot tenir una deriva i una sort” diferent.

Campo no ha dit si és partidari o no de l’indult, però ha remarcat que no li preocupa el cost polític: “El govern adoptarà una decisió amb responsabilitat, sigui la que sigui”.

Sobre la situació política a Catalunya, el titular de Justícia ha emfatitzat que el seu executiu dialogarà amb el govern que esculli el Parlament: “Posem-nos d’acord amb l’instrument, perquè el que cal és parlar des de la realitat i des de la viabilitat de les coses”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides