Campo esgrimeix el retorn de Serret per desmentir que hi hagi presos polítics

El ministre de Justícia respon a la CUP que no esperin d'ell que maniobri contra la separació de poders

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo
El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha esgrimit el recent retorn de l’exconsellera Meritxell Serret per desmentir que Espanya sigui un estat repressor amb presos polítics, com s’afirma des de l’independentisme català.

“En aquest estat repressor per què no parlem de Serret, una persona escapolida, que ve, es presenta voluntària davant del Tribunal Suprem, declara, es va en llibertat i recull la seva acta? No em parli d’estat de repressor ni de presos polítics perquè no li ho permetré”, ha respost Campo al diputat de la CUP Albert Botran sobre la diputada d’ERC al Parlament de Catalunya.

També en resposta a Botran, el titular de Justícia ha assegurat que “Espanya és una democràcia plena que es legitima pel respecte als drets fonamentals”. A més, ha respost als independentistes que hi ha separació de poders, i que per això no esperin d’ell que intervingui en la tasca de l’administració de justícia.

El diputat de la CUP havia retret al govern espanyol el fet “d’amagar-se darrere les togues i d’una taula de diàleg que fa més d’un any que no es reuneix”, i l’ha acusat de manca de voluntat política per derogar el delicte de sedició i indultar els dirigents del procés presos.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides