Quina crítica inesperada s’ha endut el govern català per no assistir a l’acte amb el Rei a la Seat?

El rei Felip VI parla en l'acte de commemoració del 70è aniversari de la Seat a Martorell

La del directiu de Mediapro Tatxo Benet. En un missatge pujat a Twitter l’endemà de l’acte de commemoració dels setanta anys que han passat des de la posada en marxa de la factoria de l’empresa Seat a Martorell, Benet va recriminar el govern català que no hi assistís. “Em sembla bé que la Generalitat no vagi a cap acte organitzat per la casa reial. No hi té res a fer. Però l’aniversari de la SEAT no és un acte de la casa real. El lleig no li van fer al rei, sinó al president mundial de Volkswagen”, es va lamentar el directiu de Mediapro.

L’únic representant del govern de la Generalitat que va ser present a l’acte va ser el major dels mossos d’esquadra, Josep Lluís Trapero, la qual cosa li ha suposat dures crítiques per part dels sectors independentistes més intransigents. El fil de comentaris al tuit de Benet va superar el centenar de missatges. Gairebé tots estaven en desacord amb ell. El periodista de La Vanguardia Víctor Amela va ser dels pocs que li van donar la raó. “El president mundial de la Volkswagen creia que els governants de Catalunya tenien mà esquerra i bones formes.., i ara sap que són uns sapastres. Malgrat aquests sapastres, Catalunya segueix sent un lloc molt confiable gràcies a la Constitució Espanyola, Tatxo”, va escriure Amela.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

3 comentaris a “Quina crítica inesperada s’ha endut el govern català per no assistir a l’acte amb el Rei a la Seat?”

  1. Primer no hi ha govern encara, fins 26març. Segon els catalans tb votarien a favor a no assistirhi amb el Felipe VI,.. democràticament ja van fer bé.

    Respon
  2. Quina pena q els amos de la Seat no saplgan q el gobern español amb la confiança del Rei te presos polítics ,exiliats i cantants tancants cosa q sembla un règim feixista

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides