Joan Laporta, nou president del FC Barcelona

L'expresident ha aconseguit imposar-se a Víctor Font, que ha quedat en segona posició, i Toni Freixa, tercer

Joan Laporta

El Barça ja té nou president: Joan Laporta s’ha imposat amb claredat als seus dos rivals, Víctor Font, que ha quedat segon, i Toni Freixa, que ha quedat tercer. D’aquesta manera, Laporta tornarà a presidir el club blaugrana 10 anys després.

Amb el cent per cent escrutat, Laporta guanya amb 30.184 vots, un 54,28%, Font queda segon amb 16.679 vots, un 29,99%, i en tercer lloc Freixa amb 4.769 vots, un 8,58%.

Des que va anunciar oficialment la seva candidatura el passat 30 de novembre, Laporta ha estat sempre el favorit de totes les enquestes. També ha comptat amb molts suports, de molts mitjans de comunicació i espais polítics.

Aquesta és la tercera vegada que es presenta a les eleccions, després de guanyar les del 2003, i quedar segon a les del 2015. I ho ha fet en unes eleccions amb rècord de participació, i on s’ha permès per primera vegada el vot per correu.

Les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona també han mobilitzat esportistes en actiu, siguin jugadors o tècnics. Un d’ells és qui ha cridat més l’atenció per motius obvis. Leo Messi, actual capità del primer equip del Barça, ha votat per primera vegada.

Així, Laporta haurà d’abordar temes tan delicats com la renovació de Messi i la plantilla, reflotar l’economia del club o executar l’Espai Barça.

(Visited 149 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari