Aragonès aposta pel diàleg, però vol que Moncloa faci els deures

El candidat d'ERC, sobre l'acte de Seat: "A l'hora de treballar i implicar-nos hi serem, per fer un besamans no"

Pere Aragonès

El candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, defensa la taula de negociació i es mostra convençut que aquesta “ha de ser la legislatura del diàleg”. “L’Estat també ha de crear les condicions. Sense amenaces. Veiem la Fiscalia recórrer tercers graus o querellar-se contra el president del Parlament. L’Estat ha de fer els deures”, ha recalcat Aragonès en una entrevista a La Vanguardia.

“Tan important és no posar-nos dates inamovibles que serien una soga al coll com deixar clar que això no pot ser un qui dia passa, any empeny”, ha continuat el candidat d’ERC, que ha justificat l’absència del Govern a l’acte de Seat amb Sánchez i el rei: “A l’hora de treballar i implicar-nos hi serem, per fer un besamans no”.

L’important és Seat i el cotxe elèctric i no el rei. Per treballar per aconseguir el cotxe elèctric, per a la fàbrica de bateries, perquè els fons europeus arribin a Catalunya, hem estat i serem allà”, ha insistit Aragonès. “Divendres de la setmana passada vaig ser a Seat, vaig abordar aquesta qüestió i vaig expressar el suport i la voluntat d’implicació màxima del Govern en aquest projecte. Tenim una excel·lent relació amb Seat”, ha afirmat.

Sobre la negociació del nou Govern, el candidat republicà ha reiterat la seva intenció de sumar els comuns –”soc molt perseverant”- i el seu veto al PSC. “L’objectiu del PSC ha estat repetir l’operació Arrimadas i això no els serveix per formar majories”, ha conclòs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides