El Grupo Godó es ven 8tv

El comprador és l'empresari italià Nicola Pedrazzoli, de Teve.Cat, que l'hauria adquirit per deu milions d'euros

El Grupo Godó, propietari de la Vanguardia i RAC1, renuncia a continuar lluitant per mantenir el seu canal de televisió privada i es ven 8TV al propietari de Teve.Cat, Nicola Pedrazzoli, per rellançar-la amb un nou plantejament. L’acord s’ha signat aquest divendres, segons ha anunciat Godó, però encara ha de donar el vistiplau el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), ja que la freqüència és pública. Segons fonts coneixedores de l’acord, la venda es tancarà per deu milions d’euros.

La Generalitat va adjudicar a Emissions Digitals de Catalunya (EDC) del Grupo Godó el múltiplex que allotja ara quatre canals de televisió (8TV, BarçaTV, FibracatTV i Bom Cine) i quatre de ràdio (RAC1 i RAC105).

Segon Godó, els principals problemes als quals ha hagut de fer front la cadena abans de llançar la tovallola han sigut el retard en l’apagada analògica definitiva, la caiguda del mercat publicitari, que va començar fa anys amb la crisi del 2008 i que s’ha agreujat amb la pandèmia, l’aparició de nous operadors a Catalunya i en l’àmbit estatal –aquests últims “sotmesos a regulacions diferents i sovint més permissives”– i els nombrosos “canvis normatius i tecnològics”.

(Visited 421 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari