La CUP vol presidir el Parlament

Els anticapitalistes asseguren haver arribat a acords profunds amb ERC, JxCAT i Comuns

ERC nacional dona suport a Dolors Sabater

La CUP està decidida a presidir el Parlament per recuperar-ne la sobirania i donar resposta, també des de la mesa, a la irrupció de Vox, al conflicte entre Catalunya i l’estat espanyol, i al bloqueig de lleis de caràcter social per part del Tribunal Constitucional (TC).

La diputada electa Eulàlia Reguant ha explicat que ho han traslladat a les tres candidatures -ERC, Junts i els comuns- en les converses que han mantingut en les últimes setmanes per abordar un pacte de legislatura.

Els anticapitalistes afronten ara aquesta nova etapa de les negociacions amb nous objectius sobre la taula. Són, a grans trets, quatre: la renda bàsica universal, la regulació efectiva del preu dels lloguers, potenciar el sector públic i treballar per a una transició ecològica. “Volem començar a fixar nous avenços: cal donar resposta a les necessitats del país”, ha afirmat. “Fem una crida a continuar avançant en propostes concretes”, ha demanat la diputada.

De moment, els anticapitalistes asseguren haver arribat a acords profunds amb ERC, JxCAT i Comuns.

(Visited 219 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari