Vergés rebaixa les expectatives sobre la desescalada

La consellera recorda que "les UCI segueixen plenes" l'endemà que Argimon es decantés per "donar aire" als sectors restringits

Alba Vergés a TV3
Alba Vergés a TV3

La consellera de Salut, Alba Vergés, considera prematur iniciar ara una desescalada de gran abast. En una roda de premsa celebrada a l’Hospital Clínic de Barcelona, ha recordat que “les UCI segueixen plenes” i que el moment de la pandèmia a Catalunya és “complicat”. També ha afirmat que “no estem en una situació de plantejar una obertura com a molts ens agradaria” i que la quarta onada no és descartable.

En qualsevol cas, ha remès a la decisió que, de la mà del Pla territorial de protecció civil de Catalunya (Procicat), adoptarà aquest dijous el govern català, i ha rebutjat especular. A més, ha indicat que la situació epidemiològica es troba estancada, fet que assegura que no es pot atribuir ni a les eleccions del 14 de febrer ni a cap altra causa concreta.

El responsable de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, s’havia mostrat aquest dimarts partidari de “donar aire” als sectors més afectats per les restriccions marcades pel Procicat, un parer que va expressar a títol personal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides