Quatre detinguts a Barcelona i Girona en la quarta nit de protestes

Ferit d'un cop de porra al cap el diputat electe de la CUP i exalcalde de Celrà, Dani Cornellà

Quatre detinguts, dos a Barcelona i dos a Girona, és el balanç d’arrestats en la quarta nit de protestes al carrer per l’empresonament de Pablo Hasél. Són les dades oficials amb què els Mossos d’Esquadra van tancar la jornada ahir.

A Barcelona, on han tornat les barricades de foc i fins i tot s’ha acorralat la Guàrdia Urbana, els detinguts s’han fet un al carrer Balmes, a tocar de la ronda Universitat, acusat d’atemptat a l’autoritat, i l’altre, al carrer Santa Anna amb la Rambla, per desordres públics.

A Girona, la policia catalana ha fet dues detencions per llançament de pedres a la zona de la Copa, a prop de la Devesa.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès, fins a un quart i cinc d’onze de la nit, quatre persones: dues a Girona, una a Barcelona i una a Vilafranca.

D’altra banda, el diputat electe de la CUP, exalcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha resultat ferit d’un cop de porra al cap, segons ha denunciat el seu entorn. Cornellà ha confirmat en una entrevista a RAC1 que denunciarà els fets. “Hem anat a demanar que no li fessin mal al noi que estaven detenint, ha vingut un agent de la Brimo picant al cap. Una cosa que està totalment prohibida i més amb gent que no està fent res”, explica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides