Quart dia consecutiu de protestes contra l’empresonament de Hasél

Milers de persones es tornen a concentrar al centre de Barcelona per reclamar l'alliberament del raper lleidetà

Quart dia consecutiu de protestes per l’empresonament del raper Pablo Hasél. Hi ha mobilitzacions en marxa a diverses poblacions catalanes com Barcelona, Girona, Lleida, Vilafranca del Penedès i Tarragona.

La concentració convocada a Barcelona ha començat a quarts de vuit a la plaça Universitat amb molta presència policial. Diversos centenars de persones han omplert part de l’esplanada central de la plaça, han fet crides a la llibertat de Pablo Hasél i han interpretat raps en el seu honor.

Després, els manifestants han caminat en direcció a la Via Laietana on s’han aturat davant la prefectura de la Policia Nacional. L’edifici està custodiat per desenes de policies i protegit amb tanques.

A Tarragona, dos centenars de persones s’han concentrat a la Rambla Nova i han caminat fins al rectorat de la Universitat Rovira i Virgili on han llegit un manifest i han cremat fotografies de membres de la família reial.

A Girona, una setantena d’estudiants han sortit del rectorat i han caminat fins a la plaça del Lleó on s’han afegit a la convocatòria general. En total s’hi han aplegat unes 500 persones que van cap a la subdelegació del govern espanyol i els jutjats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides