El Col·legi de Periodistes de Catalunya diu “PROU!” després de l’atac a ‘El Periódico’

El director del diari lamenta que "una part d'aquestes manifestacions ja no sap ben bé per què es manifesta"

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha enviat un missatge de suport a El Periódico després que les oficines del diari hagin estat atacades la nit d’aquest dijous en el marc de les manifestacions a Barcelona en suport del raper lleidatà Pablo Hasél. L’ens professional ha publicat un tuit en el que diu: “PROU! Com s’ha de dir que els i les periodistes només treballem per a garantir el dret a la informació”, afegint “tot el suport als company@s de El Periódico. Prou agressions a periodistes”.

En aquest context, el director del rotatiu, Albert Sáez, en declaracions a la Cadena SER ha afirmat que “ho vivim com una paradoxa, una part d’aquestes manifestacions ja no sap ben bé per què es manifesta”. Sáez ha afegit que “la paradoxa és que nosaltres vam entrevistar a Pablo Hasél la setmana passada i vam deixar que expliqués el seu punt de vista i vam intentar entendre les raons de la seva música i les paradoxes del seu judici”.

Albert Sáez ha destacat que “és molt fàcil ficar tothom que va a les manifestacions al mateix sac”, i que “hi ha joves que estan perdent un any de la seva vida i això els pot provocar angoixes i patiment, però no s’entén aquesta violència”. En aquest sentit, des d’EL TRIANGLE enviem tot el nostre suport als companys i companyes d’El Periódico.

(Visited 1.026 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari