Asens nega que perilli la coalició del govern espanyol

El president d'Unidas Podemos al Congrés reconeix que la relació amb el PSOE no es troba en el millor moment

Jaume Asens
Jaume Asens

Jaume Asens, el president del grup d’Unidas Podemos (UP) al Congrés dels Diputats, ha reconegut en una entrevista a Catalunya Ràdio que la relació entre els socis del govern espanyol no es troba en el seu millor moment, però ha descartat un trencament.

En aquest sentit, ha adduït que “PSOE i Unidas Podemos estem condemnats a entendre’ns” i que “hi ha govern de coalició per estona”, després que la vicepresidenta primera del govern, Carmen Calvo, hagi retret al portaveu parlamentari d’UP, Pablo Echenique, que expressés suport a les protestes per l’empresonament del raper Pablo Hasél, que han desembocat els darrers dies en aldarulls en diversos llocs d’Espanya, i li demanés responsabilitat.

Asens, sobre els aldarulls, ha manifestat que “la violència no és la via”, i ha indicat que aquest també és el parer d’Echenique. També ha explicat que donen suport “a manifestants, com ha dit Echenique”, però que això no vol dir “que estiguem d’acord amb els aldarulls que fa una minoria, i que no representa a les persones que estan indignades”.

“Atacar un mitjà [de comunicació] en nom de la llibertat és una incongruència més”, ha respost sobre l’atac que va patir la passada nit El Periódico de Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.