Sanitat inclou el grup de 45 a 55 anys en el pla de vacunació

Després dels treballadors essencials passaran a immunitzar aquest segment de la població

L’estratègia de vacunació de la població ja té prevista una nova fase en el seu full de ruta. Si actualment s’està posant la vacuna d’Oxford (AstraZeneca) als treballadors essencials (metges, policies, bombers i docents, principalment), un comunicat de la Comissió de Salut Pública anuncia que quan s’hagi cobert aquestes comunitats es començarà a vacunar la població general d’entre 45 i 55 anys.

Sí que se’ls vacunarà, però amb una altra vacuna. La d’AstraZeneca només està aprovada a l’estat espanyol per a menors de 55 anys, per tant, els propers a vacunar-se amb aquestes dosis seran els de més edat que la poden rebre.

Les altres dues vacunes disponibles, les de Pfizer i Moderna, aniran administrant-se per segments de 10 anys d’edat. Si ara es vacunaran els més grans de 80, quan acabin passaran als de 70 a 79 i seguiran pels de 60 a 69 anys. Finalment els tocarà als de menys de 60 amb condicions de risc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides