Baixen els pacients ingressats per covid-19 als hospitals i a les UCI

La velocitat de propagació del virus creix per segon dia consecutiu després de diverses jornades a la baixa

Personal sanitari fent la prova de la covid 19

Catalunya ha registrat aquest dimecres un descens de pacients amb covid-19 als hospitals (-142) i a les UCI (-27). En aquest sentit, actualment romanen hospitalitzats 2.181 malalts, dels quals 612 romanen a les unitats de crítics.

No obstant això, Salut ha comunicat 1.851 positius (aquest dimarts se’n van diagnosticar 1.565) i 51 defuncions (ahir, 47). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat a Catalunya 539.046 casos i 20.312 morts.

D’altra banda, la velocitat de propagació del virus (Rt) ha crescut per segon dia consecutiu i s’ha situat a 0,84 després de sumar dues centèsimes en les últimes hores. Això vol dir que, de mitjana, 100 persones en contagien a 84. Per la seva part, el risc de rebrot continua baixant, tot i que aquest dimecres només ha caigut un punt (274).

Pel que fa a la campanya de vacunació a Catalunya, 252.818 persones han rebut la primera dosi mentre que 172.687 ja s’han posat la segona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides