Hasél s’atrinxera a la Universitat de Lleida

"Hauran de rebentar-la per empresonar-me", proclama després d'exhaurir el termini per ingressar voluntàriament en un centre penitenciari

Pablo Hasél
Pablo Hasél

El raper lleidatà Pablo Rivadulla, més conegut pel sobrenom artístic Pablo Hasél, s’ha tancat al rectorat de la Universitat de Lleida aquest dilluns després de negar-se a ingressar a la presó per complir una condemna de nou mesos per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona. El termini perquè hi ingressés voluntàriament s’havia exhaurit divendres.

Hasél ha explicat a Twitter que l’acompanyen “bastants solidaris” a la Universitat de Lleida, i que “hauran de rebentar-la per detenir-me i empresonar-me”. En el mateix missatge ha demanat reforços a la seva desobediència: “És en el Rectorat de Rambla d’Aragó, per si algú d’aquí vol donar un cop de mà”.

El raper va respondre a la comunicació del termini per entrar voluntàriament a la presó publicant una cançó contra el rei Felip VI i va manifestar al programa de TV3 Preguntes freqüents que “l’únic que em pot alliberar és la pressió als carrers”.

200 personalitats de diverses disciplines artístiques van signar un manifest contra l’empresonament de Hasél, entre les quals Joan Manuel Serrat, Pedro Almodóvar, Javier Bardem i Fernando Trueba, a més del també raper Valtònyc, que es va establir a Bèlgica per evitar l’ingrés a la presó, després d’haver estat condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries greus a la Corona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides