Més de 14.000 agents dels Mossos i de les policies locals vetllaran per la seguretat el dia de les eleccions

La principal novetat és que, degut a la pandèmia, hi haurà una parella d’agents a cada col•legi de forma permanent

Mossos d'Esquadra

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha explicat aquest dilluns que un total de 10.200 agents dels Mossos d’Esquadra i uns 4.000 de les diferents policies locals de Catalunya formaran el dispositiu policial de cara a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer.

En roda de premsa, Sàmper ha indicat que la gran diferència respecte els comicis celebrats a Catalunya des de la restauració de la democràcia és que els dispositius policials, degut a la pandèmia, seran estàtics i no dinàmics. Això vol dir, segons ha indicat el conseller, que una parella d’agents policials romandrà de forma permanent en cadascun dels 2.769 col·legis electorals.

Sàmper ha remarcat que els policies tindran al seu abast mascaretes FFP2 i quirúrgiques, guants i equips EPI pels qui cobreixin la franja horària de 19h a 20h, hora recomanada per anar a votar per les persones contagiades o que estan en quarantena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides