Més de 14.000 agents dels Mossos i de les policies locals vetllaran per la seguretat el dia de les eleccions

La principal novetat és que, degut a la pandèmia, hi haurà una parella d’agents a cada col•legi de forma permanent

Mossos d'Esquadra

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha explicat aquest dilluns que un total de 10.200 agents dels Mossos d’Esquadra i uns 4.000 de les diferents policies locals de Catalunya formaran el dispositiu policial de cara a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer.

En roda de premsa, Sàmper ha indicat que la gran diferència respecte els comicis celebrats a Catalunya des de la restauració de la democràcia és que els dispositius policials, degut a la pandèmia, seran estàtics i no dinàmics. Això vol dir, segons ha indicat el conseller, que una parella d’agents policials romandrà de forma permanent en cadascun dels 2.769 col·legis electorals.

Sàmper ha remarcat que els policies tindran al seu abast mascaretes FFP2 i quirúrgiques, guants i equips EPI pels qui cobreixin la franja horària de 19h a 20h, hora recomanada per anar a votar per les persones contagiades o que estan en quarantena.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.