La pressió per covid als hospitals de Catalunya continua retrocedint

Descendeixen els ingressats a UCI i a planta mentre la Rt es manté estable per sota de l'1

La pressió hospitalària a Catalunya segueix baixant de mica en mica. Segons les dades actualitzades avui pel departament de Salut de la Generalitat, hi ha 125 casos de contagis de coronavirus menys hospitalitzats a planta. A les UCI hi ha hagut 16 contagiats menys, i ara atenen 702 persones.

La velocitat de propagació del coronavirus (Rt) a Catalunya millora avui de forma lleugera, amb un índex de transmissió del 0,91. Això vol dir que, cada 100 casos de contagis de coronavirus infecten una mitjana de 91 persones, i suposa una centèsima menys que el dia abans.

El nombre de morts per coronavirus a Catalunya des de l’inici de la pandèmia del coronavirus ja puja a 19.696, després dels 98 que s’han sumat en les últimes 24 hores, segons les dades actualitzades avui.

D’altra banda, segons el balanç de Salut d’aquest dissabte, en les darreres hores 14.518 persones han rebut la segona dois de la vacuna (121.782) i la primera ha estat injectada a 1.334 més (195.681).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides