Messi i el Barça denunciaran la publicació del contracte

El diari El Mundo ha publicat avui que l'argentí disposa d'un contracte de més de 555 milions d'euros

Leo Messi
Leo Messi

Davant la informació publicada avui al diari El Mundo en què revela el contracte que uneix el Barça ja Leo Messi, el Barça ha lamentat a través d’un comunicat “que hagi transcendit públicament, ja que es tracta d’un document d’àmbit exclusivament privat i regit pel principi de la confidencialitat entre les parts”.

Així mateix, l’entitat blaugrana “nega categòricament qualsevol responsabilitat en la publicació d’aquest document, i emprendrà les accions legals oportunes contra el diari El Mundo“, pels perjudicis que se li puguin causar arran d’aquesta publicació.

Messi, per la seva banda, també emprendrà accions legals contra el diari i estudia fer-ho amb tots aquells empleats del club que tenien accés a la documentació del seu contracte, segons revela RAC1.

El diari El Mundo publica en la seva edició d’avui que Messi podria haver guanyat més de 555 milions d’euros bruts si hagués complert amb totes les variables del contracte que va subscriure amb el FC Barcelona el 2017 al llarg de quatre temporades, segons recull el contracte signat pel jugador i el llavors president blaugrana, Josep Maria Bartomeu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.