Vergés, confinada després d’haver estat contacte d’un positiu covid

La consellera de Salut de la Generalitat haurà d'estar en aïllament fins al pròxim dilluns dia 1 de febrer

Alba Vergés

La consellera de Salut, Alba Vergés, es troba confinada al seu domicili després d’haver estat contacte d’un cas positiu. Vergés que haurà d’estar en aïllament fins dilluns dia 1 de febrer, es troba en bon estat de salut, ha informat el Departament de Salut a través d’un comunicat.

Aquesta és la segona ocasió que el Departament de Salut comunica la necessitat de confinar algun dels seus dirigents. El passat mes d’octubre es va haver d’aïllar el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, el positiu del qual es va confirmar més tard i va acabar necessitant hospitalització.

Del govern actual, també es van contagiar el vicepresident, Pere Aragonès, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, al març. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va donar positiu a l’estiu, mentre que el de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, es va encomanar al novembre. També va ser positiu de covid l’aleshores president de la Generalitat, Quim Torra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides