Borràs, sobre els insults de Sort: “El problema està resolt”

"Hi ha gent que ha hagut de fer arqueologia digital", afirma la presidenciable, mentre Junts manté a les llistes Canadell i Donaire, que també han publicat comentaris insultants

Laura Borràs i, en el fons, Josep Sort
Laura Borràs i, en el fons, Josep Sort

La candidata de Junts a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha afirmat que “està resolt” el “problema”, en referència als insults proferits per un dels membres de la seva llista electoral, Josep Sort, el qual va renunciar com a número 65 per Barcelona i va ser suspès de militància per Junts aquest dilluns.

Durant una entrevista concedida a Notícies en Xarxa, Borràs ha afirmat que “no hi ha problema” perquè la seva formació “té un nivell d’autoexigència, té un codi ètic, en el qual, en menys de 24 hores que es produís una determinada situació, ja està resolta, cosa que altres no poden dir”.

La candidata ha afegit que, gràcies al “nivell d’autoexigència” que atribueix a Junts, en queden excloses les persones que expressen idees no adequades als valors mínims de “l’educació i de cortesia”.

Abans de ser inclòs per segon cop a les llistes de Junts, Sort havia denigrat des de Twitter, entre altres, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el candidat del PSC, Salvador Illa, i els periodistes Lídia Heredia i Enric Juliana, a més d’haver-se compromès a fer una “neteja d’espanyols”. Borràs ha respost, sobre els tuits de Sort, que “hi ha gent que ha hagut de fer arqueologia digital per buscar segons quines coses”, i que “nosaltres no mirem enrere, mirem endavant i aquesta persona no forma part del projecte”.

Sort, però, no és l’únic membre de les llistes de Junts que ha publicat comentaris insultants. El número 3 per Barcelona, Joan Canadell, ha tractat de “colons” determinats ciutadans catalans, i el número 38, el mosso i dirigent de l’ANC Albert Donaire, ha destacat per difondre insults els darrers anys, com ara “nyordos” i “colons”. “Actualment sou molts els colons que viviu en guetos a l’àrea metropolitana”, ha escriure.

A més, l’activista Mark Serra, que no va a les llistes perquè va renunciar a formar-ne part, s’ha expressat en termes semblants als de Donaire, i el número 47 per Barcelona, Roger Santmillan, ha tractat Illa de “rata” i Enric Hernández, l’exdirector d’El Periódico, de “fill de puta”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

3 comentaris a “Borràs, sobre els insults de Sort: “El problema està resolt””

  1. Prefereixo un ‘insult’ d’aquest tipus(al cap i a la fi no diuen cap mentida;estem colonitzats i tenim que patir la Mdm Colau) que no que amenacin a afusellar.nos

    Respon
  2. Illa i Iceta vividors de la política, haurien de prohibir tants anys, hi ha que fins i tot s’ho passen de pares a fills molts polítics.. no hauria de permetre’s

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides