Puigdemont, en campanya: “Illa és dels pitjors ministres d’Europa”

Junts per Catalunya ha presentat la seva candidatura de cara a les eleccions catalanes del 14 de febrer

En la presentació de la candidatura de Junts per Catalunya de cara a les eleccions del 14 de febrer, l’expresident de la Generalitat i eurodiputat, Carles Puigdemont, ha carregat durament contra el ministre de Sanitat i candidat del PSC el 14-F, Salvador Illa, i un dels rivals a vèncer: “És un dels pitjors ministres d’Europa”. Ho ha dit en un acte de precampanya, on també ha fet una crida a la participació.

En la mateixa presentació, la candidata de JxCat a les eleccions catalanes, Laura Borràs, ha fet una crida a una “mobilització electoral permanent” per una victòria independentista. “No serà una campanya fàcil i s’haurà de guanyar vot a vot”, ha proclamat aquest diumenge.

Per la seva banda, el secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, també ha fet una crida a participar en les eleccions del 14-F. “L’únic enemic que ens pot impedir guanyar les eleccions és l’abstenció”, ha proclamat en un acte de precampanya del partit al qual ha pogut assistir presencialment. Sànchez ha reclamat anar a votar “com si fos l’1-0”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Puigdemont, en campanya: “Illa és dels pitjors ministres d’Europa””

  1. L’abstenció NO es l’enemic; l’enemc son els unionistes i els jutges prevaricadors, que ens diuen quan em de votar. Mentre hu hagi Presos, ABSTENCIÓ

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides