L’exconsellera Meritxell Serret substitueix Bernat Solé com a número 2 per Lleida

Els republicans aposten per l'actual delegada del govern català a Brussel·les perquè és “víctima també de la repressió de l’Estat”

meritxell serret
meritxell serret

L’exconsellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, que va fugir a Brussel·les després de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, substituirà al conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, com a número 2 de la candidatura d’ERC per Lleida en les eleccions al Parlament, després que ahir aquest fos inhabilitat a un any per exercir càrrecs públics pel seu paper en l’organització de l’1-O com a alcalde d’Agramunt.

En un comunicat, els republicans han denunciat les “interferències de la justícia espanyola cap al procés electoral i cap a la candidatura”, però asseguren que “la repressió no ens atura ni ens bloqueja, al contrari, ens referma en el compromís de lluita per la República Catalana encara més”. Per tot plegat, afirmen que han decidit col·locar de número 2 per Lleida a una “víctima també de la repressió de l’Estat”.

D’aquesta manera, Serret, que és la delegada del govern català a Brussel·les des del maig de 2018, farà tàndem amb Marta Vilalta, que és qui encapçala la candidatura d’ERC per la circumscripció de Lleida.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides