Catalunya suma 40 ingressats per covid-19 a les UCI i 74 defuncions

El risc de rebrot i la velocitat de contagi del virus continuen baixant

Coronavirus

La pressió hospitalària continua augmentant a Catalunya. Segons les darreres dades notificades pel Departament de Salut, les UCI han sumat en les darreres vint-i-quatre hores 40 nous pacients, i registren un total de 590 hospitalitzats. En total, hi ha 2.788 pacients ingressats als hospitals per covid-19 (21 menys que en el darrer balanç).

La conselleria també ha comunicat que s’han detectat 4.136 positius de coronavirus i que s’han produït 74 defuncions en les últimes hores. Des que va començar la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 462.573 persones contagiades i 18.215 defuncions.

No obstant això, ha baixat, un dia més, el risc de rebrot, que ha descendit 45 punts i s’ha situat en els 709. Tanmateix, cal recordar que a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

Al mateix temps, la velocitat de contagi ha baixat 16 centèsimes, i es troba a 1,15. Això vol dir que cada 100 infectats, de mitja, contagien a 115 persones.

Pel que fa a la campanya de vacunació, 155.037 persones han rebut la primera dosi mentre que 394 ja s’han posat la segona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides