Esquerra no aconsegueix trencar el pacte de la Diputació

L’escàndol de presumpta corrupció que ha esquitxat l’Ajuntament de l’Hospitalet, el PSC i l’alcaldessa Núria Marín va provocar que Esquerra volgués presentar batalla a la Diputació de Barcelona. Marín n’és la presidenta i, aprofitant l’afer de l’Hospitalet, els republicans van voler pressionar JxCat per impulsar una moció de censura contra ella, amb una doble intenció: deixar en evidència JxCat pel seu pacte amb el PSC si s’hi negava i aconseguir arrabassar la presidència de la Diputació al PSC amb un nou pacte independentista.

Però la jugada ha resultat fallida per tots costats, ja que la seva moció de censura no tenia vots per tirar endavant i, per tant, JxCat tenia excusa per mantenir el seu pacte amb Marín. Al final, tots els partits van acabar acusant ERC d’electoralista per la seva moció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides